top of page

Inspecties

D&Dn (4)_edited.jpg

"Zonnepanelen APK" vanaf €149,-

Liggen uw panelen al een tijdje, en wilt u zeker weten dat dit goed gedaan is? Vraag dan bij ons een "Zonnepanelen APK" aan.

Door een visuele inspectie, en met behulp van onze installatie testers, kunnen wij beoordelen of uw panelen juist gelegd zijn. Ook kunnen wij degradatie accuraat inschatten, dus of de panelen niet te snel aan het verslechteren zijn. Waarom is dit belangrijk? Er zijn een aantal regels waar een installatie aan moet voldoen voor volledig veilige werking. Bijvoorbeeld;

 

- De stekkers van de panelen/bekabeling moet waar mogelijk het zelfde merk zijn

 

- Kabels van de installatie mogen niet op het dak liggen, die moeten netjes getyrapped zitten aan rails/paneel.

 

 - Panelen moeten in Noord-Brabant minimaal 30 CM uit de dakrand liggen I.V.M. wind vangen.

 

En zo zijn er een aantal punten meer, die bepalen of de installatie veilig en wel is aangelegd. 

Wilt u zeker weten dat het bij u goed zit, vraag dan via de knop hier onder een afspraak aan voor een "Zonnepanelen APK".

51791819-eb25-4517-aea7-cbbdda411ca1.jpg

"Meterkast APK" vanaf €99,-

Heeft u al sinds de bouw van uw huis dezelfde meterkast? Soms misschien een aanpassing gedaan, elektrisch koken, een boiler in de keuken, airco misschien laten installeren. Vaak ook bij deze toevoegingen zien wij problemen in ons dagelijks werk. denk aan te dunne kabel, of de montage schroeven van de automaten niet goed op moment aangedraaid.

Het vaakste, hoe erg het ook is, zien wij dat bij een bestaande panelen installatie, gemaakt door de welbekende "cowboy installateurs" een te kleine of een slecht merk installatieautomaat is gebruikt. Waardoor deze brand kan veroorzaken door overbelasting. Of er is geen aardlek aanwezig waar dit wel zou moeten.

Test U Uw aardlekken wel eens? Wij zien dermate vaak dat deze het gewoon niet meer doen! Dan is uw beveiliging tegen een aardlek/sluiting op metalen apparaten, ook weg! Wij kunnen deze werking en andere vereisten van een groepenkast testen met onze installatietesters.

Wilt u nu zeker weten dat uw Groepenkast nog veilig is, alvorens het installeren van zonnepanelen/airco's of andere aanpassingen? Vraag dan bij ons een "Meterkast APK" aan

growatt geinstalleerd

"Omvormer APK" vanaf €75,-

Uw omvormer, een cruciaal onderdeel van uw installatie. Ook deze heeft te maken met veiligheids regels.

 

Helaas zien wij in ons werk te vaak dat de stekkers niet de juiste zijn, of slecht gemonteerd. Ook dat de omvormer niet op een brandwerende ondergrond hangt.

Soms zijn het simpele foutjes, Een kabel die te strak hangt. Een ver-effening die niet goed aangedraaid zit. Geen juiste trekontlasting op de kabels.

Eveneens wat vaak gebeurt, is dat een omvormer op zolder hangt. Vaak door ruimtegebrek kan dit niet anders. Echter kan deze hierdoor sneller slijten door warmteontwikkeling.

Wilt u nu zeker weten dat alles juist is aangesloten, en naar behoren werkt. Vraag dan hier onder een afspraak aan voor een "Omvormer APK".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page